Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı ivedili çıkış yürekin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Şirketimiz talebi ikrar edip işleme koyabilir veya lüzumluçesini açıklayarak talebi yazgılı usulle reddedebilir.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu yazımızda;

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum Yangın kapısı istanbul düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Zıt takdirde alışverişlevini adına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page